Köpvillkor2019-03-28T13:53:33+01:00

Кöpvillkor

Betalning
AQAUTANTAN mottar betalning med Dankort / VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard och JCB. Betalningen debiteras endast från ditt konto när varan skickas.
Samtliga belopp är i SEK, svenska kronor och är inkl. moms.
AQAUTANTAN använder en godkänd betalningsserver som krypterar alla dina kortuppgifter med SSL (Secure Socket Layer) – protokoll. Det betyder att det inte går att läsa din information så att ingen obehörig får tillgång till uppgifterna.

Leverans
AQAUTANTAN skickar varor som beställts alla vardagar och levereras inom 2-10 arbetsdagar. Det beror på vilken leveransmetod som blivit vald.

Levering av fryst foder
AQAUTANTAN skickar fryst foder måndag och tisdag. På så sätt ser vi till att fodret inte fastnar på posten över en helg.
Vi levererar till hela Sverige, förutom öar utan broförbindelse.
När paketet kommer till den valda utlämningsställe måste paketet hämtas samma dag och innehållet kontrolleras. Om paketet inte hämtas samma dag som det ankommit, kan vi inte hållas ansvariga för upptining eller ruttna varor. Vid fel eller skador med leveransen måste Aquatan genast underrättas antingen via telefon eller post.
Vid leverans av fryst foder så kan det hända att några av frys plattorna kan ha tinat upp lite grann på kanterna. Detta har ingen betydelse eftersom produkten fortfarande ligger under 0 grader.

Garanti
Det finns en 2 års garanti enligt köplagen. Vår garanti gäller fel i material och/eller tillverkning.
Klagomålet gäller inte fel eller skador som orsakats av felaktig användning av produkten / tjänsten.
AQAUTANTAN står för returkostnad i rimlig utsträckning.

Vid retur
Alla frågor och klagomål skickas till:
Læskovvej 202
4632 bjæverskov
Danmark
CVR: 37270881

Återbetalning
Vid eventuell återbetalning behöver vi dina bankuppgifter för att kunna återföra det överenskomna beloppet.

Ångerrätt
Du har alltid 14 dagars ångerrätt för produkter som köpts via vår webbutik.
Därför har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan.
Du betalar själv för returleverans.
Reklamationer måste anmälas till oss senast 14 dagar efter köpet gått igenom. Du har sedan ytterligare 14 dagar på att returnera varan tillbaka till oss.
Om du vill utöva din ångerrätt ska du lämna ett klart och tydligt meddelande till oss, innehållande ditt namn, adress och eventuellt telefonnummer och e-postadress, om att du önskar frånträda avtalet, företrädesvis via e-post: info@aquatantan.dk.

Varans skick när du returnerar varorna
Vi har vidare rätt att debitera dig som konsument för en varas värdeminskning i den mån värdeminskningen beror på att du hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion.
Tänk på att därför packa in produkten ordentligt när du returnerar den.

Klagomål – översikt och länkar
Om du har ett klagomål om en produkt som köpts i vår webbshop kan ett klagomål skickas till:
Konkurrens- och konsument byråns centrum för klagomål
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Danmark
Websida: www.forbrug.dk

Should we use info about konsumentverket in Sweden????
http://publikationer.konsumentverket.se/kontrakt-och-mallar/angerblankett.
Om du är en konsument bosatt i ett annat EU-land kan du också vända dig till EU-kommissionens online-plattform för alternativ tvistelösning som nås genom denna länk: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Väljer du att lämna ett klagomål här, vänligen uppge vår e-postadress: info@aquatantan.dk

Integritet Personuppgifter
När du beställer produkter från www.aquatantan.dk måste du ange ditt namn, adress, e-post och telefonnummer. Vi behöver denna information för att kunna leverera din beställning till dig.
All information som Aquatantan registrerar för att behandla din beställning behandlas konfidentiellt och i enlighet med personuppgiftslagen. För vår bokförings skull måste vi lagra informationen i 5 år. Informationen kommer inte att avslöjas eller på annat sätt lämnas till tredje part.